WP 20150610 17 48 15 ProSot me 01.07.2015. në ora 18, në radio zëri myslimanëve të  Serbisë Dëgjoni  imamin kryesor  Mexhlisit të Zemunit. 

Emin ef  Zejnulahu ligjëron ne temen bekimet e ramazanit dhe vlera e agjërimit.
Rekapitulimin degjoni të enjten në ora 15 dhe 21.

Anketa:

Koliko često slušate GMS Radio?

Svakodnevno - 59.6%
Povremeno - 29.8%
Ne slušam, pratim samo putem Facebook-a - 9.9%
The voting for this poll has ended on: May 29, 2016

Halal Srbija

 

 

Prevoz i organizacija dženaza